Aktualności

MARRIOTT RENAISSANCE AIRPORT WARSAW HOTEL
MARRIOTT RENAISSANCE AIRPORT WARSAW HOTEL

7 listopada 2018

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z nowego hotelu na warszawskim lotnisku im. Chopina. Marriot Renaissance Airport Warsaw Hotel, bo o nim mowa, to wysokiej klasy obiekt pięciogwiazdkowy. To nam powierzono zadanie

KIEDY-SPRAWDZI-SIE-SZAFA-BANKIETOWA-GRZEWCZA
KIEDY SPRAWDZI SIĘ SZAFA BANKIETOWA GRZEWCZA?

2 listopada 2018

Jednym z głównych założeń profesjonalnego cateringu jest zapewnienie wysokiej jakości sprzętu, który jest gwarantem bezpiecznego transportu, odpowiedniej temperatury dań oraz efektywnej pracy zespołu.

Slodki bufet - podstawa kazdego przyjecia
SŁODKI BUFET – PODSTAWA KAŻDEGO PRZYJĘCIA

24 października 2018

Organizując przyjęcie, wesele czy bankiet najważniejszą sprawą zwykle jest wrażenie, jakie po nim zostaje. Zadowolenie gości to największa satysfakcja. Goście jak to goście, przyjdą, pobawią się, pojedzą i popiją, ale

Jakie-sprzety-gastronomiczne-sa-niezbedne-w-barze-szybkiej-obslugi
JAKIE SPRZĘTY GASTRONOMICZNE SĄ NIEZBĘDNE W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI?

14 października 2018

Bar szybkiej obsługi to bardzo specyficzny lokal gastronomiczny – cechuje go szybkość wydawanych posiłków. Ludzie odwiedzając takie miejsca, liczą przede wszystkim na smaczne i duże porcje ciepłego jedzenia przygotowanego w krótkim czasie.

Catering w plenerze – w jaki sprzęt należy się wyposażyć
CATERING W PLENERZE – W JAKI SPRZĘT NALEŻY SIĘ WYPOSAŻYĆ?

25 września 2018

Imprezy plenerowe są ciekawą alternatywą do tych odbywających się w lokalach. Najczęściej związane są z różnymi rodzajami wydarzeń publicznych (dni miasta, dożynki, festyny, czy zloty), ale coraz częściej organizowane są także przez osoby prywatne.

Lada sałatkowa, lada chłodnicza i bemary, czyli najważniejsze wyposażenie stołówki (2)
LADA SAŁATKOWA, LADA CHŁODNICZA I BEMARY, CZYLI NAJWAŻNIEJSZE WYPOSAŻENIE STOŁÓWKI

15 września 2018

Stołówka jest miejscem żywienia zbiorowego. Wyróżniamy między innymi stołówki: szkolne, przedszkolne, pracownicze.

Jakie urządzenia gastronomiczne powinny znaleźć się w kawiarni
JAKIE URZĄDZENIA GASTRONOMICZNE POWINNY ZNALEŹĆ SIĘ W KAWIARNI?

4 września 2018

Kawiarnia to miejsce, w którym możemy napić się nie tylko dobrej jakości kawy, ale też innych napojów, ciepłych i zimnych.

Dlaczego w gastronomii warto stosować naświetlacz do jaj
DLACZEGO W GASTRONOMII WARTO STOSOWAĆ NAŚWIETLACZ DO JAJ?

31 sierpnia 2018

Naświetlacze do jaj w gastronomii - idealne rozwiązanie w obowiązkowych procedurach wyparzania (HACCP).

PLANOWANIE BARU

9 maja 2018

Planując lokal z barem (np. kawiarnia, drink-bar, lobby bar itp.) trzeba wziąć pod uwagę kilka istotnych kwestii.

WYPOSAŻENIE GASTRONOMII – HOTEL UNICUS KRAKÓW

17 kwietnia 2018

W naszej branży pytanie o to jak otworzyć lokal gastronomiczny jest jednym z najczęściej zadawanych przez klientów.

RADISSON BLU RESORT

17 grudnia 2017

Kolejny duży obiekt hotelowy nad Bałtykiem już otwarty. Radisson Blu Resort w Świnoujściu to hotel 5-gwiazdkowy. Całość prac nad

8 KROKÓW DO WŁASNEJ RESTAURACJI

28 listopada 2017

Marzysz o własnej restauracji? Chcesz otworzyć kawiarnie? Podpowiemy Ci jak w 8 prostych krokach to zrobić.

MODA NA BURGERY

4 października 2017

HAMBURGER to nic innego jak kanapka z kotletem w środku. Popularne danie typu fast food, z licznymi dodatkami, serem, świeżymi

MERCURE HOTEL KRAKÓW

7 czerwca 2017

Całościowe wyposażenie gastronomii hotelowej to specjalność naszej firmy. Niezależnie od tego czy mowa o dużej

KOLEKCJA WYPRZEDAŻOWA

9 maja 2017

Zastanawiacie się jak kupić urządzenia gastronomiczne i niewiele zapłacić? Kolekcja wyprzedażowa Tanake to nasza odpowiedź.

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

TANAKE
SHOWROOM i sklep stacjonarny
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >