KUCHNIA OTWARTA – NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ?

Kuchnia otwarta to rozwiązanie, które coraz częściej można spotkać w hotelach i restauracjach. Jej istotne zalety stoją za rozpowszechnieniem się tej koncepcji. Chodzi o zainteresowanie konsumenta i wzbudzenie jego zaufania. Kuchnia otwarta w hotelu czy restauracji wzbudza ciekawość gości a możliwość popatrzenia na pracę załogi kuchni i proces przygotowania potraw budują zaufanie. Oglądanie procesu produkcji posiłków wzbudza apetyt i skłania do złożenia zamówienia. Są jednak kwestie, o których trzeba pamiętać rozważając stworzenie kuchni otwartej. Odpowiednie zaprojektowanie technologii zyskuje podwójne znaczenie. Będzie widać zastosowane rozwiązania. Wszystkie szczegóły przewidziane prawidłowo będą procentować w przyszłości – wiele osób będzie się im przyglądać. Tanake ma za sobą wiele realizacji tego typu, wiemy na co zwrócić uwagę, jakie rozwiązania zastosować a jakich unikać. Rozważasz stworzenie kuchni otwartej – nasze doświadczenie jest do Twojej dyspozycji.

kuchnia_otwarta_porada_duze-300x159



Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >