Wyposażenie gastronomii i projekty

Poprzedni obraz Zatrzymaj animację Następny obraz
Baku Flame Towers (Azerbejdżan)
Baku Flame Towers (Azerbejdżan)

Największa inwestycja budowlana w regionie Zakaukazia. TANAKE dostawcą: 15 kuchni, 11 barów, 8 bufetów, 15 zapleczy magazynowych |  BFT film

Hotel Hilton Praga
Hotel Hilton Praga

Dostawa bufetów. Realizacja 2014r.
fotorelacja PDF

Hotel Hilton Kraków
Hotel Hilton Kraków

Wyposażeie kuchni, baru i bufetu chłodniczego.

Realizacja 2010 r.  |  fotorelacja PDF

Hotel Hilton (Batumi, Gruzja)
Hotel Hilton (Batumi, Gruzja)

Kompleksowa realizacja dostaw (wraz z montażem) wyposażenia gastronomicznego oraz pralniczego.
fotorelacja PDF  |  list referencyjny PDF

Centrum Onkologii Bydgoszcz
Centrum Onkologii Bydgoszcz

Pierwszy szpital w Polsce z bufetowym systemem żywienia pacjentów. Dostawa i montaż bufetów (2012 r.).
fotorelacja PDF | film TVN | film gazeta.tv 

E-Sklep - Wyposazenie kuchni restauracji

Meble ze stali nierdzewnej, OKAPY

Meble ze stali nierdzewnej, OKAPY

Chłodnictwo

Chłodnictwo

Obróbka wstępna

Obróbka wstępna

Obróbka termiczna

Obróbka termiczna

Wydawanie i dystrybucja

Wydawanie i dystrybucja

Zmywalnia

Zmywalnia

Bar, cukiernia, lodziarnia, kawiarnia

Bar, cukiernia, lodziarnia, kawiarnia

Pizzeria

Pizzeria

Wyposażenie uzupełniające

Wyposażenie uzupełniające

Wyposażenie drobne

Wyposażenie drobne

OKAZJA

OKAZJA

 

 Żadna kuchnia w restauracji, hotelu czy innym obiekcie nie obejdzie się bez urządzeń grzewczych. Ich ilość, rodzaj i marka zależą od warunków w konkretnym obiekcie. Dobór urządzeń dobrze jest konsultować na wczesnym etapie inwestycji z technologiem-projektantem.
Jeśli chodzi o urządzenia grzewcze, to przeciętna kuchnia w restauracji średniej wielkości będzie potrzebować kilku urządzeń z linii 700 uzupełnionych powierzchniami odkładczymi zapewnionymi przez elementy neutralne i dodatkowe półki, które można zawiesić nad urządzeniami, pod okapem. Urządzenia z linii 700 ustawia się pod ścianą lub na środku pomieszczenia (tzw. wyspa). Obowiązkowo nad urządzeniami grzewczymi – niezależnie od rodzaju ich zasilania – musi być zamontowany okap.

Planując wyposażenie kuchni w restauracji, barze, hotelu i każdym innym obiekcie trzeba zwrócić szczególną uwagę na sposób zestawiania urządzeń – ich lokalizację względem siebie i wyposażenia dodatkowego. Zmiany ustawienia sprzętów po montażu są dość uciążliwe i często wymagają przeróbek przyłączy.

W dziale OKAZJA znajdziesz wyposażenie kuchni w bardzo atrakcyjnych cenach.

W naszej standardowej ofercie znaleźć można jedynie wyposażenie nowe. W dziale OKAZJA natomiast trafiają się zarówno urządzenia nowe jak i używane. Te ostatnie mogą być np. po pokazach albo były przez nasz Serwis wypożyczane klientom jako urządzenia zastępcze na czas naprawy.

Wszystkie urządzenia dostępne w dziale OKAZJA są zweryfikowane technicznie, po przeglądzie. Jeśli urządzenie było używane, stosowana informacja na ten temat jest dostępna w opisie. Stan urządzeń często opisujemy cyfrą (skala ocen od 2 ÷ 5 jak w szkole).

W dziale OKAZJA można skompletować wyposażenie kuchni nie wydając dużych kwot. Wszystkie urządzenia można obejrzeć przed zakupem – albo „na żywo” w naszym magazynie albo na dodatkowych zdjęciach, które przesyłamy na życzenie mailem. Jeśli szukasz sposobu na wyposażenie kuchni niskim kosztem, dział OKAZJA jest właściwym miejscem.

Meble ze stali nierdzewnej to obecnie w gastronomii standard zgodny z wymaganiami Sanepidu. Stoły robocze, stoły ze zlewami, szafy magazynowe, regały, półki – te wszystkie elementy powinny być wykonane z atestowanej stali.

W ofercie naszej firmy można znaleźć meble ze stali nierdzewnej wszelkiego typu i we wszystkich rozmiarach. Nie wszystkie są dostępne w sklepie internetowym – ze względu na ogromną rozpiętość wymiarów i rodzajów. Dostępny asortyment mebli jest bardzo szeroki i odpowiada potrzebom każdego rodzaju gastronomii – niezależnie od charakteru i wielkości zaplecza.

Poza standardowymi meblami ze stali nierdzewnej dostarczamy również meble na wymiar, w nietypowych kształtach, rozmiarach i opcjach wykonania.

Zaufali nam
  • accor.png
  • biedronka.png
  • BNP.png
  • bosch.png
  • british.png
  • cadbury.png
  • comarch.png
  • conrad.png
  • dell.png
  • eulerhermes.png
  • faifmont.png
  • fritolays.png
  • garden-in-1.png
Wyposażenie drobne
Garnki gastronomiczne - niskie
Garnki gastronomiczne - średnie
Garnki gastronomiczne - wysokie
Garnki gastronomiczne - specjalistyczne
Pokrywki
Rondle
Patelnie ze stali nierdzewnej
Patelnie ze stali nierdzewnej -teflonowe
Patelnia - WOK
Patelnie alu.-tytanowe
Patelnie alu.-teflonowe
Patelnie żeliwne.
Akcesoria BARMAŃSKIE
Akcesoria CUKIERNICZE
Akcesoria dla LODZIARNI
Akcesoria DO PIZZERII
Cedzaki stalowe
Chochle / Szumówki
Dekoratory warzyw
Deski do krojenia PE
Dozowniki do sosów
Dyspensery do przypraw
Dzbanki
Gałkownice do ryżu - pure
Kontenery jezdne
Koszyczki na pieczywo / Deska do pieczywa
Krajacze / Wyciskacz / Skrobaki
Lejki
Łyżki / Widelce / Łopatki
Maszynki do makaronu
Miarki kuchenne
Miski
Noże - HACCP
Noże - VICTORINOX
Noże kute - VICTORINOX
Obieraczki
Otwieracze do konserw
Pojemniki GN
Pojemniki GN z uch. chowanymi
Pojemniki GN z uch. sztywnymi
Pojemniki GN perf. i emaliow.
Pojemniki GN do gotowania
Pojemniki GN z poliwęglanu
Pojemniki GN z poliwęglanu WYPRZEDAŻ
Pojemniki magazynowe
Przecierak warzyw / Wyciskacz ziemniaków
Przybory do serwowania
Przybory stołowe
Rękawice stalowe
Ruszta GN / Listwy wspornikowe
Sitka / Sita stalowe
Stalki / Tasaki / Listwy / Tłuczki / Sekatory
Szczypce
Szpatułki / Szpachelki
Sztućce / Pojemniki na sztućce
Szufelki
Tace / Półmiski / Patery
Tace kelnerskie
Tace antypoślizgowe / Stojaki pod tace
Tarki / Szatkownice
Termometry
Termosy cateringowe
Ubijaki / Rózgi / Mieszadła
Wiadra
Wyposażenie bufetowe
Kontakt
Siedziba Tanake

 

TANAKE

ul. Puławska 426

02-884

Warszawa

Mazowieckie

 

Dział obsługi klientów

tel. (+48) 022 336 90 39

fax (+48) 022 336 90 09

 

Recepcja

tel. (+48) 022 336 90 00

 

Dojazd

Dojazd do siedziby Tanake 

Obejrzyj jak pracujemy
Video - Obejrzyj jak pracujemy

 

TANAKE konsultantem FCSI 
http://www.fcsi.org/

 

polecamy

Wydział
Nawodnień i Techniki Szklarniowej



Newsletter Tanake:


Adres email:
Nazwa:

Mapa stronyPolityka Prywatności |  © 2016 Tanake Wszelkie prawa zastrzeżone.