ZACZNIJ OD PROJEKTU TECHNOLOGII

Wakacje za nami, wiele osób wróciło już z urlopu – również ci, którzy mają w planach uruchomienie gastronomii. Po wakacjach zauważalnie wzrosła ilość zapytań, które otrzymujemy w sprawie nowych lokali gastronomicznych. Proponujemy zazwyczaj rozpoczęcie działań od fazy planowania – w tym od opracowania projektu technologii. Aby marzenie np. o własnej restauracji ubrać w realny kształt, konieczne jest przełożenie wizji na konkretne rozwiązania. Właśnie w tym pomaga profesjonalny projekt technologiczny. Opracowany przez doświadczonego inżyniera projektanta pozwala uniknąć błędów, zapewnia zgodność z przepisami i przede wszystkim pozwala poprawnie skoordynować późniejsze prace budowlane w lokalu oraz zakupy wyposażenia. W trakcie pracy nad projektem, technolog zadaje inwestorowi pytania, doradza, proponuje rozwiązania. Dla nowicjuszy w gastronomii pomoc tego typu jest nieodzowna, ale również osoby doświadczone w tej niełatwej branży doceniają wartość profesjonalnego planowania. Każdy lokal jest inny i trzeba dostosować się do walorów i ograniczeń danej lokalizacji. Dlatego za każdym razem warto rozpocząć urzeczywistnianie swojej wizji właśnie od obejrzenia jej w postaci projektu. W dzisiejszych czasach jest to tym łatwiejsze, że projekty wykonuje się również w formie ilustracji 3D (wizualizacje). Pozwalają one „obejrzeć” zaplecze zanim wydamy pierwszą złotówkę na jego stworzenie.

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie

Zobacz na mapie >