WYPOSAŻENIE GASTRONOMII – HOTEL UNICUS KRAKÓW

W naszej branży pytanie o to jak otworzyć lokal gastronomiczny jest jednym z najczęściej zadawanych przez klientów. Najkrótsza odpowiedź: znajdź właściwych ludzi do współpracy. Odpowiedź nieco rozszerzona: zadbaj o właściwe zaplanowanie inwestycji, pozyskaj projekt technologiczny, dobierz wykonawców, wybierz wyposażenie. Hotel Unicus i Trattoria Degusti to przykład właściwej realizacji inwestycji w gastronomię. Nasza firma była wdrożona w szczegóły realizacji od jej wczesnego etapu. Był czas na konsultacje, doradztwo, znajdowanie właściwych rozwiązań a na koniec na sprawną realizację dostaw i montażu. Powstał funkcjonalny obiekt, kuchnia obsługuje hotel oraz Trattorię. Wyposażenie na wysokim poziomie, trwałe i efektywne, zapewni prawidłowe funkcjonowanie całego zaplecza przez długie lata.
Garść zdjęć z realizacji można obejrzeć TU

Hotel_UNICUS_porada-300x150



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >