BARY i BUFETY – INTEGRACJA Z ELEMENTAMI KONSTRUKCYJNYMI POMIESZCZEŃ

Wyposażenie lokalu gastronomicznego składa się zazwyczaj z mieszanki urządzeń

standardowych(większość) i elementów wyposażenia wykonywanych na zamówienie. Bary i bufety to przykłady ilustrujące tę druga kategorię. Niemal zawsze są wykonywane na zamówienie, specjalnie projektowane dla potrzeb konkretnego pomieszczenia i dostosowywane zarówno do wymogów technologicznych jak i estetycznych (projekt wystroju wnętrz).

Elementy konstrukcyjne pomieszczenia mogą utrudnić posadowienie baru lub bufetu w danym miejscu jednak większość problemów związanych z tym zagadnieniem można rozwiązać. Jednym ze sposobów jest zintegrowanie kłopotliwego elementu konstrukcyjnego z barem lub bufetem. Zwłaszcza w mniejszych pomieszczeniach, gdzie dostępna przestrzeń nie pozwala ulokować np. zabudowy barowej w innym miejscu, takie działanie pozostaje najlepszym wyjściem – trudniejszym technicznie, ale skutecznym.

Okrągłe słupy to przykład elementów konstrukcyjnych pomieszczenia, które wbrew pierwszemu wrażeniu, można zintegrować z zabudową barową lub bufetem. Kluczowe są w takim przypadku dokładne pomiary, których dokonują nasi technolodzy-projektanci, precyzyjne zaprojektowanie elementów zabudowy i profesjonalny montaż. Spełnienie tych wymogów daje bardzo dobry efekt.

porada3-300x14306_Hotel-Sheraton-Poznan-300x225 Hotel_Batumi_10-300x225 5_zabudowa-barowa-300x225



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >