Projekty i wyposażenie gastronomii

IKEA Polska
IKEA Polska

komory / zmywalnie / linie wydawcze / kuchnie / kantyny / Realizacje 2008-2012 r.
fotorelacja PDF      referencje PDF

Hotel Hilton Kraków
Hotel Hilton Kraków
kuchnia / bar / bufet chłodniczy / realizacja 2010 r.         
fotorelacja PDF
Baku Flame Towers (Azerbejdżan)
Baku Flame Towers (Azerbejdżan)

Największa inwestycja budowlana w regionie Zakaukazia. TANAKE dostawcą: 15 kuchni, 11 barów, 8 bufetów, 15 zapleczy magazynowych |  BFT film

Centrum Onkologii Bydgoszcz
Centrum Onkologii Bydgoszcz

Pierwszy szpital w Polsce z bufetowym systemem żywienia pacjentów. Dostawa i montaż bufetów (2012 r.).
fotorelacja PDF | film TVN | film gazeta.tv 

Rozwiązania dedykowane

  • bufety

  • Zabudowy barowe ze stali nierdzewnej, profesjonalne bary.

  • Specjalistyczne szafy na wino. Na zamówienie, na wymiar.

  • Komory chłodnicze, agregaty chłodnicze, centralne chłodnicztwo.

  • Systemy przeciwpożarowe ANSUL dla gastronomii.

E-Sklep - Wyposazenie kuchni restauracji

 Żadna kuchnia w restauracji, hotelu czy innym obiekcie nie obejdzie się bez urządzeń grzewczych. Ich ilość, rodzaj i marka zależą od warunków w konkretnym obiekcie. Dobór urządzeń dobrze jest konsultować na wczesnym etapie inwestycji z technologiem-projektantem.
Jeśli chodzi o urządzenia grzewcze, to przeciętna kuchnia w restauracji średniej wielkości będzie potrzebować kilku urządzeń z linii 700 uzupełnionych powierzchniami odkładczymi zapewnionymi przez elementy neutralne i dodatkowe półki, które można zawiesić nad urządzeniami, pod okapem. Urządzenia z linii 700 ustawia się pod ścianą lub na środku pomieszczenia (tzw. wyspa). Obowiązkowo nad urządzeniami grzewczymi – niezależnie od rodzaju ich zasilania – musi być zamontowany okap.

Planując wyposażenie kuchni w restauracji, barze, hotelu i każdym innym obiekcie trzeba zwrócić szczególną uwagę na sposób zestawiania urządzeń – ich lokalizację względem siebie i wyposażenia dodatkowego. Zmiany ustawienia sprzętów po montażu są dość uciążliwe i często wymagają przeróbek przyłączy.

W dziale OKAZJA znajdziesz wyposażenie kuchni w bardzo atrakcyjnych cenach.

W naszej standardowej ofercie znaleźć można jedynie wyposażenie nowe. W dziale OKAZJA natomiast trafiają się zarówno urządzenia nowe jak i używane. Te ostatnie mogą być np. po pokazach albo były przez nasz Serwis wypożyczane klientom jako urządzenia zastępcze na czas naprawy.

Wszystkie urządzenia dostępne w dziale OKAZJA są zweryfikowane technicznie, po przeglądzie. Jeśli urządzenie było używane, stosowana informacja na ten temat jest dostępna w opisie. Stan urządzeń często opisujemy cyfrą (skala ocen od 2 ÷ 5 jak w szkole).

W dziale OKAZJA można skompletować wyposażenie kuchni nie wydając dużych kwot. Wszystkie urządzenia można obejrzeć przed zakupem – albo „na żywo” w naszym magazynie albo na dodatkowych zdjęciach, które przesyłamy na życzenie mailem. Jeśli szukasz sposobu na wyposażenie kuchni niskim kosztem, dział OKAZJA jest właściwym miejscem.

Meble ze stali nierdzewnej to obecnie w gastronomii standard zgodny z wymaganiami Sanepidu. Stoły robocze, stoły ze zlewami, szafy magazynowe, regały, półki – te wszystkie elementy powinny być wykonane z atestowanej stali.

W ofercie naszej firmy można znaleźć meble ze stali nierdzewnej wszelkiego typu i we wszystkich rozmiarach. Nie wszystkie są dostępne w sklepie internetowym – ze względu na ogromną rozpiętość wymiarów i rodzajów. Dostępny asortyment mebli jest bardzo szeroki i odpowiada potrzebom każdego rodzaju gastronomii – niezależnie od charakteru i wielkości zaplecza.

Poza standardowymi meblami ze stali nierdzewnej dostarczamy również meble na wymiar, w nietypowych kształtach, rozmiarach i opcjach wykonania.

Zaufali nam

  • accor.png
  • biedronka.png
  • BNP.png
  • bosch.png
  • british.png
  • cadbury.png
  • comarch.png
  • conrad.png
  • dell.png
  • eulerhermes.png
  • faifmont.png
  • fritolays.png
  • garden-in-1.png
  • hilton.png
  • lemeridien.png
  • logo_SERVIER.png
  • marriott.png
  • merc.png
  • mercure.png
  • michelin.png
  • novotel.png
  • pepsi_arena.png
  • pg.png
  • polonia.png
  • remes.png
  • rossmann.png
  • rr.png
  • sheraton.png
  • stadion_narodowy.png
  • tobaco.png
  • unilevel.png
  • valeo.png
  • wilga.png
  • sofitel.png
  • belvedere.png
  • casino_poland.png
  • dominos_pizza.png
  • fridays.png
  • jazz.png
  • marzano.png
  • pizza_mann.png
  • pizza_hut.png
  • pizza_pai.png
  • rondo.png
  • sbarro.png
  • sphinx.png
  • wook.png
  • dhl.png
  • Hala_Stulecia.png
  • iti.png
  • ibis_budget.png
  • ibis_nowy.png
  • logo-hyatt-1-.png
  • logo-intercontinental-1-.png
  • logo-radisson-1-.png
  • logo-mcdonald-1-.png
  • logo-telepizza-1-.png
  • ikea.png
  • logo-toyota-1-.png
  • logo-westin-1-.png
  • kfc_logo.png

Kontakt

 

TANAKE

ul. Puławska 426

02-884 Warszawa

 

Dział obsługi klientów

tel. (+48) 022 336 90 39

fax (+48) 022 336 90 09

 

Recepcja

tel. (+48) 022 336 90 00

 

Dojazd

 

Obejrzyj jak pracujemy

TANAKE – projekty i wyposażenie dla gastronomii TANAKE wyposazenie gastronomiczne , projekt technologiczny kuchni , akcesoria barmańskie , urządzenia gastronomiczne

 

TANAKE konsultantem FCSI 

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Mapa strony  |  © 2014 Tanake Wszelkie prawa zastrzeżone.